O nama

Brza Voda doo više od 25 godina pruža vodoinstalaterske usluge fizičkim i pravnim licima. Ogromno iskustvo koje smo prikupili za više od 25 godina rada omogućava nam da rešimo sve probleme koji se mogu javiti na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Našu ekipu vodoinstalatera čine iskusni, profesionalni i savesni vodoinstalateri, koji pomoću najsavremenije opreme za brzo identifikovanje i rešavanje svakog problema sa kanalizacijom mogu pomoći u svakoj situaciji, uz minimalne posledice. Takođe smo oformili ekipu za hitne intervencije koja radi 24h, 365 dana u godini, koja će vam pomoći u rešavanje iznenadnih problema sa kanalizacionom i vodovodnom mrežom.

Usluge u oblasti poslovanja

Brza Voda d.o.o. je firma specijalizovana za održavanje vodovodnih i kanalizacionih mreža poslovnih prostora, trgovinskih i industrijskih centara, stambenih objekata (zgrada, stanova, kuća), hotela, ugostiteljskih objekata, pumpi i svih malih, srednjih i velikih preduzeća. Odgušenja kanalizacije, Vodoinstalaterske usluge, Snimanje kanalizacije kamerom, Čišćenje septičkih jama su primarne oblasti delatnosti.

Zadovoljstvo klijenata na prvom mestu

Brza Voda d.o.o. je firma koja iza sebe ima preko 30.000 zadovoljnih klijenata koji nas i danas preporučuju svojim prijateljima i poslovnim partnerima.

Sertifikati kvaliteta i boniteta

Brza Voda d.o.o. poseduje sve sertifikate kvaliteta u oblasti svoje delatnosti: ISO 9001/2008 • ISO 14001/2004 • OHSAS 18001, a nosilac je i priznanja Excellent SME dodeljenog od strane Privredne komore Srbije.

     

Usluge odgušenja kanalizacije i vodoinstalaterske usluge

Misija preduzeća uvek treba da definiše razlog postojanja preduzeća. U skladu sa tim, naš osnovni okvir poslovanja je da Vam uvek pružimo kvalitetnu i brzu uslugu odgušenja kanalizacije i uslugu u oblasti vodovodnih instalacija koje će rešiti svaki problem. Na tome radimo već deceniju uz konstantan razvoj i unapređivanje načina rada i opreme.

Našu misiju saželi smo u kratku rečenicu - Vaš problem je naša briga!

Odgušenje kanalizacije - Hitne intervencije Brza voda doo Beograd

Usluge održavanja kanalizacionih i vodo-instalacija

Naš cilj je kvalitetno i kontinuirano održavanje kanalizacionih i sistema vodovodne instalacije u što većem broju firmi i domaćinstava. I pored velikog broja zadovoljnih klijenata u dosadašnjem radu, BRZA VODA DOO teži ka još većem obimu posla, jer znanja i kapaciteta, kvaliteta i profesionalnosti nikada nije dosta.

Izaberite nas za usluge odgušenja kanalizacije ili održavanje vodovodnih instalacija i pridružite se hiljadama zadovoljnih kliijenata, rešavajući time sve probleme i u budućnosti.

Dovoljno je da pozovete na Fix: 011/322-17-13 ili na Mob: 063/833-00-05 i stručno osoblje firme BRZA VODA doo je u kratkom roku na vašoj adresi da pomogne.


ODGUŠENJA
UA-110278361-1