Vodoinstalater

Vodoinstalaterske usluge Cena - Hitne intervencije vodoinstalatera BeogradPreduzeće Brza Voda doo pruža sledeće vodoinstalaterske usluge:

Vodoinstalaterske usluge Beograd Cena vodoinstalaterskih usluga i hitnih intervencija

Više od 25 godina pružamo vodoinstalaterske usluge fizičkim i pravnim licima. Ogromno iskustvo koje smo prikupili za više od 25 godina rada omogućava nam da rešimo sve probleme koji se mogu javiti na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Našu ekipu vodoinstalatera čine iskusni, profesionalni i savesni vodoinstalateri, koji pomoću najsavremenije opreme za brzo identifikovanje i rešavanje svakog problema sa kanalizacijom mogu pomoći u svakoj situaciji, uz minimalne posledice. Takođe smo oformili ekipu za hitne intervencije koja radi 24h, 365 dana u godini, koja će vam pomoći u rešavanje iznenadnih problema sa kanalizacionom i vodovodnom mrežom.

Hitne intervencije naših vodoinstalatera koje se najčešće rade su:

  • Odgušenje kupatila, posebno WC šolja

  • Zaustavljanje curenja vode pri prskanju cevi ili ventila

  • Odgušenje vertikala u kuhinji

  • Zamena ventila i crpljenje otpadnih voda

  • Ispiranje kanalizacionih cevi

U slučaju potrebe za bilo kojom vrstom vodoinstalaterskih usluga ili hitnih intervencija vodoinstalatera pozovite na: 063/833 00 05 ili ‎011 322 17 13 i stručna ekipa vodoinstalatera će profesionalno i kvalitetno rešiti svaki problem.


ODGUŠENJA
UA-110278361-1